onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Vinter?

Publicerad 2016-12-28 16:45:12 i

Vaknade upp till minusgrader ute..inte kul men himlen var vacker på morgonen. 
En förkylning härjar i min kropp så det vart dubbla Alvedon för idag väntade mammografi. Himla bra att kunna göra det i dessa smarta flyttbara baracker.
Inte världskul att få sina bröst klämda mellan plåtar men det är bara att bita ihop för vips så är det färdigt och nu blir det till att vänta på resultatet. Håller tummarna för att allt är som det ska.
 
Här i Ale kommun är det dåligt med slalombackar men vi har faktiskt en i Alafors som heter Alebacken. När jag passerade där idag så var det full fart på snökanonerna. 
Inte en gnutta snö vid sidan om men förhoppningsvis blir det snart en vit backe här.
Rejäl kraft i kanonen.
Snart en backe att åka i för alla som gillar det.
 
Bra service på ett sådant litet ställe som Ale.
 
Information om öppettider hittar ni på www.ale.se 
 
Önskar er alla en god fortsättning och trevlig kväll. 
Puss och kram 

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela