onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Långpromenad i blåsväder

Publicerad 2017-10-30 14:18:45 i Thailand,

Måndag och en härlig ny vecka ligger framför oss :)
Det blåste som skam idag så jag bestämde mig för att ta en långpromenad i nationalparken Hat Wanakon. Där är stranden något plattare än vid mitt vanliga strandhak. Körde ner vid Sukta resort och förväntade mig att bli utskälld av hundarna som bor längs den vägen men hör och häpna det kom inte en enda hund och skällde på mig. Jag kunde lugnt köra in under träden och parkera min fina motorcykel.
Här står den bra i skuggan.
 
Där borta ligger faktiskt havet även om det inte syns så bra.
 
Lite disigt därute så öarna Chan och Thaisi syntes knappt. Det blåste rejält.
 
Stranden söderut in mot Huay Yang.
 
Stranden norrut, hyfsat bred här och promenadvänlig. Jag hade tagit med mig lite hundgodis för jag tänkte att Annikas fyrfota vänner skulle komma och möta mig på promenaden men inte en enda vovve visade sig idag. Kanske var för blåsigt helt enkelt så dom höll sig inne bland träden istället.
 
Flaggorna stod rätt ut i vinden.
 
Det var en hel del skräp i strandkanten som spolats in med vågorna men det vill jag inte ha kort på så jag fotade en vacker stock istället ;) Det gäller att tänka sig för innan man hoppar i vattnet när vågorna är stora för du vet aldrig vad som gömmer sig i vågen.
 
Här tex är "Annikas" träd, det syns nästan inte i vågorna. Tur att flaggan sitter i toppen.
 
Här syns det mellan vågorna.
 
Målet för promenaden är klippgränsen långt därborta.
 
Här på korallerna hade ett knippe med pinnar parkerat. Idag syntes bara korallerna precis i srandkanten. Dom lite längre ut låg helt under ytan idag.
 
Klippgränsen är nära, uppe till höger kan du promenera upp men jag var barfota så det hade jag ingen lust med då jag isåfall hade behövt gå på en stig med gräs och buskar runt. Känns bäst att gå där med något på fötterna.
 
Jag kunde gå ut en bit i vattnet och titta vilka fina grottor det bildats här. Det gick dock inte att gå runt klippgränsen idag. Alldeles för högt vatten.
 
Dags att vända söderut igen.
 
Fick hålla tillgodo med mitt eget sällskap idag, inte en kotte i sikte.
 
Nu är jag nästan hemma vid min parkerade motorcykel.
 
Vacker snäcka.
 
Efter min härliga promenad tog jag en sväng till favoritstället Umporns där jag åt lunch och lyxade till med massage för första gången sedan jag kom för två veckor sedan. Min onda kropp har blivit lite mindre öm så nu blev det premiär för denna gången, aj som fy vad det gjorde ont. Inte så kuligt men jag vet att om ett par veckor så känns kroppen ännu bättre så det är bara att se fram emot det. Massage får det bli på torsdag igen.
 
Tack för en härlig dag, önskar er alla en fin ny vecka. 
Kom ihåg att Du är värdefull, kram kram <3
 
 
 

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela