onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Promenad och bad med maneter

Publicerad 2017-10-21 13:25:11 i Thailand,

Ännu en härlig dag som jag spenderade vid havet. Tog min promenad norrut och stranden var härligt bred att gå på idag.
Vacker vy norrut mot piren.
 
Härligt ljus bort mot Burmabergen.
 
Tog mig ett bad och det är så underbart att bara flyta runt och njuta av denna utsikt.
 
Det var lite varmare i vattnet idag och det märktes för nu var det en hel del maneter i havet. Det är alla möjliga färger på dom och jag tror att dom alla bränns litegrann, ungefär som våra blåmaneter och rödmaneter hemma i Sverige. Det gäller att vara om sig och kring sig och hålla utkik i vattnet när man badar.
 
En blå ton på denna.
 
Åt det lila hållet på denna.
 
Mer rosa variant.
 
UNdersidan på en blåaktig manet. Det ser ut som små små trådar längst ut i ytterkanterna på dessa maneter och jag vill inte gärna få en sådan på min bara hud. Som tur var så var vattnet klart och fint så det var lätt att se dom idag.
 
Många eller rättare sagt nästan alla Thailändare som badar dom badar med kläderna på. Dessa tjejer tog inga risker att bränna sig, bad med kläderna på.
 
Glada tjejer som badat.
 
Dags för ännu ett dopp.
 
Himlen var lite mörk tidvis men inget regn hos oss.
 
Ännu en härlig dag hos familjen Umporn.
 
Lördag idag och jag önskar er alla en fantastisk dag och kväll. Här blir det filmkväll för min del, tjejfilm med Julia Roberts nämligen Eat Pray Love :)
 
Kramisar på er <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela