onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Återhämtning för kropp och själ!

Publicerad 2018-07-31 10:49:00 i

Hej alla!
Det har varit en jobbig och tuff vår/sommar för min del. Många av er undrar om det hänt något?
Nä inget särskilt har hänt förutom att jag blev helt tom på energi och glädje. Att vakna varje morgon och inte känna igen sig själv är en mindre rolig känsla och jag är fortfarande inte riktigt mig själv men jag mår bättre och bättre för varje dag. Så vad är fel? 
Många säger till mig att nu mår du väl bra när det är så varmt och soligt? Jovars kroppsligt mår jag ok men tyvärr finns inte riktigt orken där. Har varit en sjukt jobbig tid men som sagt nu börjar jag se ljuset.
 
När jag inte mår bra så åker jag till havet, havet och stranden är den bästa energipåfyllningen för mig. På vintern har jag mitt älskade Thailand och på sommaren finns ljuvliga Långasand.
 
Vi tog husbilen till Långasand några dagar och det var helt underbart.
Tack snälla Karin och Lars-Göran för att vi får "låna" er parkering och fantastiska utsikt <3
 
Här kan vi njuta ledighet och havet ligger bara en kort promenad bort.
Stigen ner mot havet är upptrampad, många fötter som gått här i sommar. 
Stranden i Långasand är kantad med låga sanddyner, här växer ljung och nyponrosor.
Söderut mot Ugglarp finns en bergsknalle för dom som inte vill bada där det är långgrunt.
Sanddyner med strå framför det ljuvliga havet!
Här i dynerna kan du hitta en egen håla om det skulle blåsa mycket på stranden. Dagarna vi var här fläktade det men det gick fint att ligga på stranden.
Stranden här är helt ljuvlig med mjuk härlig sand och det är promenadvänligt.
Det är långgrunt och nu när det är så varmt ute är vattnet helt ljuvligt. Långasand är en pärla som kanske inte så många känner till och här blir det inte trångt som tex på Skrea strand i Falkenberg. 
Nybadade njuter vi dagen <3
Lite fler vågor den ena dagen men fortfarande ljuvligt varmt. Solen är stark och det gäller att vara försiktig. Vi njöt sol och hav några timmar och sedan höll vi oss i skuggan och tog flera promenader ner för att bada. På väg ner till havet finns björnbärsbuskar, vilken härlig vardagslyx att kunna plocka dagsmogna björnbär till frukostfilen. :) 
Det gäller att vara försiktig för attan vad taggar dom har dessa buskar. Men så gott med björnbär, här några få svarta mogna men en hel drös med röda som kommer vara mogna om någon dag eller två.
 
Här hos Karin trivs blomman Hortensia, en av mina favoritblommor som jag inte lyckas med på hemmaplan.
Hortensiablomma <3 
 
Vi tackar för denna gång och vi har verkligen njutit dessa dagar av fantastiskt väder, varmt hav och fyllt på med energi och glädje.
Puss och Kram från mig och Anders <3
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela