onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Healing pågår...

Publicerad 2019-01-25 02:29:00 i Thailand,

Äntligen tillbaka i värme och sol...
Huay Yang är min läkande plats på jorden, här kan jag hämta kraft och energi. Inga krav och måsten alls. Jag kan fokusera på min hälsa och mitt välmående, vilken ynnest att ha en sådan plats.
Precis så.. lita på mitt eget inre ljus. Att vända det som är tungt och jobbigt är just tungt och jobbigt men att veta att långt där inne finns mitt ljus, det är så värdefullt. Jag vet att när jag får tid att läka, få lugn och ro omkring mig ja då hittar jag tillbaka till mig själv igen så småningom. 
När jag kom var jag bedrövligt långhårig och sliten, bjuder på denna bild...
 Trött och sliten, känner mig minst 10 år äldre än jag faktiskt är. Hmm det fick bli ett besök hos väninnan Thip, hon klippte till rejält och jag känner mig piggare direkt. Det är läkning det!
Fortfarande trött men så skönt att inte ha en pälsmössa på huvudet längre.
Här på en av mina favoritplatser på jorden, stranden hos Mrs Umporn. Här kan jag läka i lugn och ro. Älskar att sitta i skuggan under nättaket och följa vågorna. Havet är mäktigt! Havet är läkning för mig.
Ibland små små vågor och ibland stora svepande brusande vågor. Ingen våg är den andra lik. Ljummet hav som gör så gott för kroppen och knoppen. Att ta ett dopp, lägga sig på rygg och bara flyta en stund, titta upp i himlen och bara vara det är läkande det.
Min fina följeslagare tittar förbi emellanåt och hon hittar sin plats under min solsäng i skuggan. Jag kallar henne Busan men hon heter Wan, Wan betyder dag på Thai. Hon tar dagen som den kommer, hon lever ett gott hundliv här på stranden. Hon tillhör Mumsa så hon är inte en herrelös hund. Hon får mat, vaccinationer och kärlek i massor. Hon ger mig gränslös kärlek och jag tar emot allt jag kan. Det är läkande det!
Idag är en perfekt dag att bara vara glad! 
Glädje är läkande, nu frukost och sedan en tur till stranden och det är glädje för mig. Läkande glädje. 
Glad fredag och trevlig helg till er alla ❤
 
 

Kommentarer

Postat av: Marinao

Publicerad 2019-01-25 05:09:33

Härligt att få höra att du mår "bättre och bättre dag för dag"🙂 och förstår dig,"lugna favoriter" på ditt lilla paradis och bli lite ompysslad emellanåt❤Ha det underbart och njut vännen😚🙏❤

Svar: Tack vännen 💗Gör mitt bästa för att det ska bli bra. 😊
Kom hit du med vettja 😎👙🙏☀️
Kramisar
Tina

Postat av: Annika Ilic

Publicerad 2019-01-25 13:04:48

Härligt fina goa Tina och Huay Yang är rätt plats att bara softa ha det gott och bara vara och skönt att du har funnit dig tillrätta. Välkommen hem till HY ❤

Svar: Tack finaste vännen <3
Tina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela