onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Vaknade på fel sida...

Publicerad 2018-01-28 14:54:15 i Thailand,

Hmm idag har jag inte varit på humör riktigt. Kan inte förklara vad som inte är helt bra och inget särskilt har inträffat som gjort mig såhär heller. Får väl skylla på klimakteriet ;) 
Det har varit en varm och solig dag och jag har spenderat den vid havet. På väg ner mot Umporns så går dessa kossor och betar så fridfullt. 
En liten kalv går där också och jag tycker det verkar som dom har det riktigt gott. 
 
Vid havet var det en fantastisk strand idag, bred och härligt platt att promenera på.
Norrut var det såhär fint på eftermiddagen.
Och söderut var lika fin.
 
Det var en hel del nytt folk på stranden idag och plötsligt kändes det nästan lite trångt. Jag är tyvärr superkänslig för tobaksrök i alla former och idag blev det halvjobbigt emellanåt. Skulle önska att vår fina strand också ingick i dom stränder där rökning blir förbjudet. Sticker ut hakan lite där och många tycker förmodligen inte som jag men som sagt jag måste få önska det som jag känner är bra för mig ;)
 
Tack för en fin och härlig dag trots mitt mindre roliga humör eller snarare känsla jag haft idag. I morgon är en ny dag och för min del blir det moneyday ;)
Kram på er <3 
 
 

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela