onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Onsdag regnade bort

Publicerad 2017-11-09 01:50:02 i Thailand,

Oj igår regnade det precis hela dagen här hos mig. Mitt wifi fungerar inte och tydligen så har två av dom stora leverantörerna något större fel, hoppas att det fixar sig under dagen. Vi använder Cat och det brukar fungera hur bra som helst, dock inte igår eller hittills idag ;)  Många på vårt område har gått över till fiber och jag förmodar att även vi kommer ansluta oss nu i vinter. Just nu så har jag turen att "låna" fiber av min snälla granne som också heter Tina :)
 
Som sagt det regnade igår och jag fick en bild på eftermiddagen från min fina mamma Umporn. Osäker på vart det är taget men förmodar ner mot stranden. Dottern Puy har tagit bilden.
Mycket vatten är det. Idag är det uppehåll så jag ska åka ner till stranden lite senare. Spännande att se hur det ser ut då.
 
Runt vårt hus så forsade det stundtals ner.
Rotblöta...
En egen liten bassäng.
Sköldpaddan är en fiffig grej som jag lägger myggspiralen i så sprider sig "röken" i dom små hålen och myggen håller sig undan.
Vi har gjort en utbyggnad av taket och hängrännorna har inte monterats ännu vilket resulterade i en mindre fors från taket.
Två av orkidéerna som gillar regnvatten :)
Växtkraft, det blir väldigt grönt och fint efter allt detta regn.
 
En dag med ösregn kan ju vara hur trist som helst såklart och då gäller det att hitta på saker att göra inomhus. Jag läste ut en bok tex, plockade fram Anders kläder som hängt i klädpåsar, torkade ur några skåp och lådor, pratade lite med grannen Aud och bestämde att gå ut och äta på kvällskvisten. Det gäller såklart att njuta av dagen oavsett väder ;)
Yepp :)
 
Idag torsdag är det än så länge uppehåll och jag tror på att vi ska få en härlig dag idag. Regnet har torkat upp kring vårt hus och växterna är vackert gröna, fåglarna kvittrar ja det är en vanlig dag här i paradiset helt enkelt.
 
Önskar er alla en fin torsdag, kramisar <3 
 
 

Kommentarer

Postat av: Marina2

Publicerad 2017-11-09 07:25:07

Uipps🤔grannen har fått egen pool😉 Här hemma är klockan bara 07 och är förväntansfull och piggelin! Får finaste och gooaste besök idag😍 Ha en fortsatt fin torsdag med bamsekramar från regniga och blåsiga Skredsvik

Svar: Hej Marina, skönt att höra att du är piggelin :) Njut av dina besökare, haft en fin dag hos Umporns men blev lite kyligt på eftermiddagen ;) Nu funkar mitt wifi igen så det känns toppen.
Många kramar och tankar till dig <3
Tina

Postat av: Annika

Publicerad 2017-11-09 13:03:21

Igår regn idag sol och livet är underbart för det finns alltid något att pyssla med eller bara softa och lyssna på regnet! Kram!<3

Svar: Precis så är det ju, både vädret och livet <3Stor kram
Tina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela