onelifestylebytina.blogg.se

Bloggen om mig och mitt liv. Mitt val av livsstil, tankar och funderingar.

Att ta beslut

Publicerad 2017-09-07 10:41:35 i

Inte alltid så enkelt att ta ett svårt beslut men det har jag i alla fall gjort nu. Jag ger upp min kamp med att strida för en prövning hos Försäkringskassan. Jag orkar helt enkelt inte med kravet att jobba heltid, bli sjukskriven, arbetsträna för att gå upp på heltid för att inte orka och braka ihop igen. Det är helt enkelt inte värt de få kronor som jag skulle kunna få. Så punkt slut med den diskussionen!

Tack för alla heja på mig tillrop och tack för all omtanke om mig. Det värmer i hjärtat. Nu blir det till att fokusera på att bygga min passiva inkomst bredvid mitt arbete på dagis för att på sikt kunna fasa ut dagis helt och hållet.

Tjohoo på er idag är det en ny dag och en ny början på resten av mitt liv <3 <3 <3


Kommentarer

Postat av: Berit Knapasjö

Publicerad 2017-09-07 11:58:38

Varm, varm styrkekram till dig från Huay Yang!

Svar: Tack söta du, nu längtar jag ännu mer hem till Huay yang 💕Kram
Tina

Postat av: Annika

Publicerad 2017-09-07 14:27:54

Fina goa Tina, finaste vän, du har säkert fattat ett beslut som känns bra och rätt för dig och det är absolut det viktigaste. Stor varm styrkekram till dig från mig!

Svar: Tack snälla du 💕Kramisar
Tina

Postat av: Aud K32

Publicerad 2017-09-07 14:52:39

🤗❤️👍

Svar: 💝
Tina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tina

Jag är jag och jag försöker se livet från den ljusa sidan även om livet inte alltid är så lätt. Mitt i livet, lyckligt gift med Anders, två vuxna barn. Lever i Thailand under vinterhalvåret så mycket jag kan och under vår, sommar bor vi i hus mitt emellan Göteborg och Trollhättan. Har en diagnos som heter Fibromyalgi, dvs ständig värk och konstant trötthet. Låter dock inte en diagnos styra mitt liv, jag vill styra själv så jag inte hamnar i diket. Arbetar timmar inom äldrevården och gillar mitt jobb, det är givande att arbeta med människor <3 Stor kram på er <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela